It's vintage, darling.

Läser följande:

Söndagen den 29 mars, 13.30 - 17.00, Världskulturmuseet.    
"it's vintage darling." är ett nyetablerat företag som inriktar sig på återvinning av kläder. Vi vill uppmärksamma unga kvinnors ohållbara konsumtionsvanor, och istället informera samt inspirera till ett mer medvetet tänkande kring sina köpvanor. Lösningen stavas "secondhand" och är en gynnsam företeelse för såväl miljö som individuell ekonomi och stil.  

Vi kommer att anordna en clothes-swap (ett klädbytarevenemang), vilket innebär att man ger bort plagg som man inte längre har glädje av, och får sedan möjligheten att byta till sig nya, häftiga plagg. (Alla överblivna kläder skänker vi till välgörenhet.)   Till skillnad från andra liknande arrangemang så erbjuder vi inte bara en clothes-swap, utan också en massa andra spännande aktiviteter:  

§ Inledande presentation om vårt projekt. § Den välkända modeprofilen Eleonore Nygårds (Modette) och bloggerskan Natalie Karlsson berättar om stil med secondhand-anknytning.

§ Modevisning med secondhand- & vintagekläder från framgångsrika Göteborgs-affärer och enskilda designers, där 16 professionella modeller kommer att medverka.

§ Utlottning av presentkort till secondhand-affärer och årsprenumeration på CAMINO magasin.

§ Utställningar av ett livsstilsmagasin och inspirationskompositioner.

§ Försäljning av kläder och smycken § Utdelning av ett nummer av CAMINO magasin, en kartläggning av Göteborgs secondhand & vintage samt "it's vintage darling"-påsar till alla deltagande.

§ Dryck och tilltugg § Dj samt 4 fotografer på plats 

Tillställningen kommer att äga rum: Söndagen den 29 mars, 13.30 - 17.00, på Världskulturmuseet (Göteborg).   Försäljning av biljetter (80 kr) och inlämning av kläder (max 10 plagg) kommer att ske innan själva evenemanget:

Världskulturmuseet: fre 27/3, 14.00-17.00 & lör 28/3, 12.00-14.00.

Sista chansen: Världskulturmuseet: sön 29/3, 10.00-11.30 (OBS! Biljettpris 100 kr)


Hahahahahaha. Jag döööööööör. Att man iskallt nämner "4 fotografer pa plats" som draglpaster.

Oh lord.

/B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0