Hets hets hets...

Hur ska man kunna köpa kläder när det är finanskris och man jobbar 12 timmar om dagen och inte ens mataffärerna är öppna när man lämnar kontoret? Inte ens mina lunchtimmar ägnas at strosande runt i Geneve's lyxkvarter utan det är bara kris kris, hets hets, crash crash, recession recession, kaos kaos...

Suck. Jag aterkommer när markaderna har lugnat ner sig eller när jag inte pallar mer jobb. Vi far se vilket som händer först.

/B

I LOVE POSH!

Alla andra skrattar at hennes kläder och tycker hon är tokig. J'adore Posh, hon verkar ha sa jävla kul med kläder.
Hur grymma är inte dessa? Sag de i varas pa nagon av alla dessa modeveckorna, men har glömt vart de är ifran. Men jag älskar att Posh kan balla ur och ha pa sig sana hysteriska saker. De flesta modebloggerskor hatar dem, och drar pa sig sina skinnjackor fran Zara och jeans fran Acne och är sadär traksnygga. Jag älskar det och har pa mig sommarklackar med tjocka raggsockar i och tycker att Posh är värd en eloge...

/B

Medium?

Som vanligt läser jag ett antal bloggar pa morgonen, innan jag bestämt mig för att börja jobba. Jag börjar med de "bra" modebloggarna; Sea of Shoes, Fake Karl-Lagerfeld, Style Bubble och Kingdom of Style. Sen glider jag över till de bra svenska modebloggerskorna; LLC, Agnes B pa Rodeo, och Conspierce. Oundvikligt dras jag därefter till packet som jag kallar det. Ebba von Sydow, Sofi Farman, Stureplan.se's tjejer osv. Och hamnar pa Elin Klings blogg.

Och skummar lätt igenom helgens inlägg (jag bloggar varken eller läser andras bloggar pa helger, Nagon matta far det väl vara) och läser om Elin och nagon hund som hon lanat och nagon t-shirt hon köpt och sen WHAT THE FUCK??????
"jag skulle ju ha en hund alltså så jag slipper attackera alla på gatan. Till och med Vivvi, mitt medium har rådit mig om att skaffa mig en."

Jag stannar upp. Läser igen. Medium? Viwi? Va? Men för i helvete! Skojar hon? Jag har väl aldrig trott att Elin Kling var en Mensa-kandidat, men det här är ända för mycket för mig.

För att citera mig själv för typ tva ar sedan;

"Det ar tarotkort, stjarntecken, kristaller, jordeldvattenochluft, yoga, lila sammet, uraldriga ritualer, mormodrar som vakar, akupunktur, aura, cosmos, skyddshelgon, aromaterapi, tai chi, negativa energier, element, svart magi, rokelser, kretsfalt, telepati, feng shui, andning och TE, JAG AR SA JAVLA TROTT PA ALLA SOM DRICKER ORTTE, DRICK KAFFE OCH HALL KAFT ERA JAVLA HIPPIES, sanndrommar, tidigare liv, pentagram, psykokines, gengangare och andlighet i storsta allmanhet."

Jag hatar er.

/B

Appropa Pradas SS09-visning häromdagen
Mode är inte för tjockisar, vad än Mia Thörnblom säger...

/B

Dagens Gossip Girl-citat

(för er som inte laddar ner säsong 2 redan nu - tough luck)Everyone knows that when you find out the dude you like is accidentally kind of a prostitute who is sort of also involved in a faux-incestuous love quadrangle, you LET BLAIR HANDLE IT.

/B

Mäh, vad är det för fel pa Aftonbladets rubriksättare?

Mäh, vad har du på dig?
 
Mäh, vad har du på dig Brad?

Mäh! Är ni 40? - 50? Ni skojar!

Mäh! Vad håller de på med?

Mäh! Har ni fått solsting?

Mäh! Pucko kan du vara själv

Mäh! Hur såg du ut själv då?

Aftonbladet.se. Näst i tur för Pulitzer-priset?

/B

Emmanuelle Alt visar vart skapet ska sta

I Milano strosar de runt i sana här skor just nu.


(blid fran Jak & Jil, skor fran Alaia.)

Jag dör och har aterigen stil-angest. Jag borde ha 10 centimeter högre klackar och springa runt i Milano och Paris.

/B

Den är inte gammal, och den är verkligen inte en goding..

Brolle är inte det första man associerar till Fashion, inte ens bland de första hundra som man associerar kändisskap och trender med. Varför har de då valt Brolle Jr. till nya MQ-reklamen? Fast MQ för mig är tråkiga bandy- eller handbollsspelande typer, både tjejer och killar, som gillar att festa på Avenyn och gillar att dansa till allt från Michael Jackson och Eric Prydz-hits till mjäkig mainstream-r'n'b. Fördomarna haglar, men fördomarna är sanna. Basta! Tråkiga kläder. Trist reklam.


Jag kräks.

Blond...

Jag var hos frisören häromdagen.

(Jag är en san jobbig människa som har haft langt har sen jag var 5 och vägrar lata en frisör klippa, färga eller ens kamma ett enda harstra utan min specifika tillatelse. Jag letar jämt efter undergivna frisörer som saknar kreativitet och som jag kan berätta för hur de ska klippa och färga haret, jag undviker homosexuella män, trendiga stylister och alla som kan tänkas ha asikter om mitt har)
 
Jag hade plötsligt lust att bli platinablond. Jag var typ blond redan, men jag vill bli sadär sjukligt blond. Gwen Stefani-blond. Agnes B-blond. Tjej pa The Sartorialist-blond.
(foto: Agnes B's blogg)


(foto: The Sartorialist för Style.com)

Sa jag började tjata pa min frisör att jag ville bli cool. Platinablond cool. Men da hände det, frisören sa ifran och jag lyssnade. Hon sa "det är coolt pa Gwen Stefani. Det kommer inte bli coolt pa dig. Du kommer se ut som en rysk Playboy-rejectee"

Jag lyssnade. Och tog at mig. Och blev "snorrik amerikansk hemmafru-blond" istället. Fan att man aldrig kan bli sa cool...

/B

Emmy awards...

Vem fan bryr sig om klänningarna?KOMDEI
VINNARE:
"30 Rock" (NBC)

SKÅDESPELARE I KOMEDISERIE
VINNARE:
Alec Baldwin - "30 Rock" (NBC)

SKÅDESPELERSKA I KOMEDISERIE
VINNARE:
Tina Fey - "30 Rock" (NBC)

MANUS KOMEDI
VINNARE:
Tina Fey - "30 Rock"("Cooter") (NBC)

Snart är de tillbaka igen. Jag börjar bli lite väl hetsig nu

/B

Style by Erin Wasson

You gotta love models off duty;
"The people with the best style for me are the people that are the poorest. Like, when I go down to Venice beach and I see the homeless, like, I'm like, 'Oh my God, they're pulling out, like, crazy looks and they, like, pulled shit out of like garbage cans.'"

Hemlösa har ocksa F-AB-ULOU-S bodies eftersom de haller en hard low-carb diet. De är ocksa, like, T-O-TALLY awesome.

/B

Devi Kroell - mitt nya jag

När alla hetsar om Marc Jacobs och Luella har jag hittat ett nytt märke att älska och trana efter. Devi Kroell, en väsk- och skodesigner som gjort sin första klädkollektion. Och jag tycker det är fantastiskt fint.
 Jag älskar volymen, längden pa kjolarna, ytorna, de draperande linjerna och enkelheten. Sa här vill jag se ut pa jobbet, idag. Jag vill glida runt i fladdriga byxor och mjuka tröjor och vara lugn, harmonisk och välartad. I sana här kläder spiller man inte kaffe pa tangentbordet, man brakar inte med it-killarna och man är definitivt inte bakfull och halsar cola light bakom kopieringsmaskinen.

/B

I LOVE TINA FEY

http://www.huffingtonpost.com/2008/09/13/tina-fey-as-sarah-palin-o_n_126249.html

Watch and love. 30 Oktober börjar säsong 3 av 30 Rock. Hur ska man sta ut?

/B

Veckans reportageLily Allen var pa London Fashion Week.

Enligt rapporter varken slogs hon eller var jättefull. Här pa Fancyschmancy - just another fashion blog gillar vi när folk är jättefulla och slass. Men det far inte ga för langt, som med Amy Winehouse. Hon var rolig. Sen blev det bara tragiskt. Britney är bättre. Först var det roligt. Sen blev det tragiskt. Men sen blev det roligt igen. Fast nu har hon ju skärpt sig, sa vi har vänt oss mot Lily istället.  Hon betalar ut lösensummor för kidnappade hundar och är svinfull och brakar med Elton John i direktsändning. Det är roligt och vi vill gärna att hon fortsätter. Dance monkey, dance!

/B

konsten att inte övertala ett kanadensiskt företag

Dear B,

Thank you for writing to aldoshoes.com

Unfortunately, our online service is not available in your area. We are
currently looking into a solution to accommodate our customers in Europe
and in Middle Eastern countries. The only way to buy our products is
through our stores network.

We would like to invite you however, to keep visiting our website from time
to time to stay informed of any improvement that could help you purchase
ALDO products online.

We apologize for the inconvenience.

Sincerly,

Anthony S.
Customer Service

Men jag har ju CRAVINGS! GAAAH! Varför finns det ingen rättvisa här i världen? Helvete.

Men än är det inte över. Jag ska fortsätta hetsa. Skorna ska bli mina. Följ kampen - bara pa fancyschmancy.blogg.se

/B


Konsten att övertala ett kanadeniskt företag

Jag har tidigare förklarat att dessa Givenchy är det enda jag vill ha pa mig i höst. Men sa blir det ju givetvist inte. Tänk hur skakig i knäna jag blev när jag sag ett par knock-offs av de mest fantastiska skorna nagonsin...Jag hoppade och tjöt till av glädje. Slängde in ett och annat GAAAAHHHH!, CRAVINGS!, MASTE HA! och klickade frenetiskt pa köp knappen och plockade fram mitt visa-kort.

Tills.jag.inser.att.Aldo.inte.levererar.till.Schweiz.

Eller.Frankrike.

Eller.Sverige.

Game.Over.

Sa nu haller jag plötsligt pa med en hysterik email kampanj där jag försöker övertala Aldo att jag absolut maste ha dessa skor och att de pa nagot sätt maste leverera dessa till ett land i min närhet. No discussions. Aterkommer med vidare rapport.

/B

Sofis mode fortsätter att imponera

Denna gang lyder rubriken:

Tatuera dig i vitt - hetaste trenden

nytt i hollywood Lindsay Lohan, 22, har hakat på det senaste

Fierce! Vad rapporterar Sofis mode om nästa gang? Den nya heta poker-trenden kanske?

/B

Smoking hot...

när marknaderna faller och alla runt omkring mig kavlar upp sina ärmar och skriker febrilt i sina telefoner, da vill jag bara ga ut och ta en cigg.Det är inte bara sjukt snyggt att röka, det är sa jävla gott ocksa. Trots att jag slutat undrar jag om inte en san här arbetsdag är som ett rök-frikort. Eller nat.

/B

Dagens outfitWhat? Jag har ju sagt att jag gillar guld. Och att jag har angest över mina tjocka lar. Don't act all suprised...

/B

whatever...

Spegelglas. Hett hett hett. Hatar som vanligt Wayfarers men älskar spegelglasen. Och nu vill jag ha mörkt har igen. Typiskt september-mood som oftast resulterar i massor av harfärg och angest i februari när jag vill ha tillbaka den blonda färgen men maste tampas med röda nyanser som aldrig försvinner.P.S.

Allt jag gör/skriver/säger idag kommer att vara fullständigt obegripligt. är trött efter en langhelg pa rivieran (I LOVE MARSEILLE) och har totalt hjärnsläpp idag. Kommer med största sannolikhet göra nagot riktigt dumt pa jobbet, men whatever...

D.S.

/B


bling!

Jag vill ha smycken och juveler, och jag vill ha det nu! Min familj är en aningens guldtokig, vilket kan ha med vårt ursprung att göra. Inga fördomar, men semitiska och hamitiska folkslag verkar ha en förkärlek för guld, guld, guld. Konstigt nog är jag den enda i familjen, jag och en sjuttonårig kusin, som har blivit immun mot denna guldhysteri.


Exempel på familjens guldhysteri? Min kära mor fick för sig för flera år sen att vi skulle åka till Dubai, inte för att garva åt och begeistras av staden utan kultur, utan för guld är billigt i Arabländer. Vem tänker ens i de banorna?!


Jag vill ha Fatimas Hand i vitt guld, men det kan jag nog drömma om i nuläget.


Damn.


/L.


LHC och jordens undergang

Inside information fran mina fysikervänner pa CERN; maskinen har redan varit igang men ingen har fatt säga nagot fören idag. Jorden kommer inte ga under. Jag aker fortfarande till rivieran ikväll. Puh.


Large Hadron Collider


/B

Snyggaste svenska videon pa länge


Petter ft. Khilen - Min Click from Boomerangfilm AB on Vimeo.

iLike.

/B

Dagens outfit - Ari Gold

Efter att ha sett nya avsnittet av Entourage häromdagen är dagens outfit inspirerad av Ari Gold. Hur gar det till? Tva telefoner, skräddarsydd kostym och en  fuck you pay me-attityd. Undrar om jag kan kalla var receptionist Lloyd?Let's hug it out, bitch.

/B

bloggposen pa Kirstin DunstNagon har läst lite för mycket modebloggar...

/B


Nej, nej. nej...

Endast smaklösa japaner och Paradisio får ha rosa hår. Inte ens japanerna can pull it off, trots försök att se ut som anime porn-babes, så vad får Lilly att tro att hon kan pull it off? Och vem är pajasen som sa att det passar hennes hudton och att det är ungt och roligt? Rosa är rosa, en hemsk och smaklös färg som ger mig rysningar. Och hår får absolut inte vara rosa. Möjligtvis lila. Nej, inte ens lila förresten..


/L.

Helgens kroppsuppfattning

Den här helgen blev jag ater igen lika glad när mina snortighta jeans plötsligt sitter helt löst. Jag mös och tänkte att de där löprundorna allt gjort sitt ända, tills jag insag att mina snortighta jeans är ett par skitjeans och töjer sig tre centimeter varje gang jag använder dem.

Hamnade även i en dödsangestavgrund när jag hittade en fyra centimeter lang cellulit pa ena laret. Och en lika lang pa andra laret. Tills min pojkvän papekar att det inte är en fyra centimeter lang cellulit, utan en ny larmuskel som utvecklats tack vare mina löprundor.

Blev sa nöjd att jag satte i mig en pase dorritos och genast kändes mina snortighta jeans snortighta igen. Det kommer att bli en bra vecka det här.

/B

Fotbollsfrun - not very Chanel, hmm?

Jag har ett nytt hatobjekt. (egentligen är det jävligt ofashion att hata nagot, man ska helst vara oberörd och enbart förklara "Fotbollsfrun? Hon är demode. Nu talar vi om nagot annat" men idag är jag lite för arg för att vara fashion sa nu hatar jag pa ordentliget)

Fotbollsfrun. Malin Wollin. Gift med nagon anonym fotbollspelare och bloggar pa aftonbladet.se. Hon är en sandär kaxig tjej. Som skriver provocerande krönikor och bloggar om bajsande. Jag ogillar dessa provocerande kvinnor. Linda Skugge, Malin Wollin, Katrin Schulman och alla andra "kaxiga, fräcka tjejer som är rappa i käften och med skinn pa näsan som har sanadär kontroversiella asikter"? 

Jag läser meningar som "Belinda, du kan väl knulla ståendes på huvudet mot en vägg med benen i split med din rödblonda kalufs hårt fasthållen i din mans valkiga näve, bara han tar av sig babybjörnen först?" eller hennes resonemang om att studenter lever lyxliv och inte alls har det daligt ställt, eller varför inte heller "jävla slampa" om Sienna Miller och föklarar varför man ska hata henne och inte den gifta mannen som är otrogen mot sin fru med "det är vår uppgift som random folks på internet att skriva ner puderluder."

Jag blir inte provocerad av ord som knulla, slampa och puderluder. Jag blir provocerad av den totala bristen pa innehall och okunskap i dessa kvinnors texter. Utan kunskap, finess, genomtänkta resonemang och intelligens blir provocerandet bara massa fula ord och uppseendeväckande meningar. Och det gar hem hos aftonbladet.se-läsare i Marieholm som antingen blir vansinnigt upprörda över hennes asikter eller tycker att hon minsann är sa vitsig när hon hanar pastaendet om att hennes man skulle vara otrogen genom att skriva "Joachim kom hem en eftermiddag och stank slampa. Då råkade han springa på brödkniven elva gånger. Sedan grävde jag ner honom under barnens gungställning och dansade på hans grav."

Nu har hon släppt sina bloggtexter i en hemmagjord bok ocksa (där omslaget är demode. Sa demode). Kill me please, kill me.

Nu ska jag dricka cola light och fördömma folks kläder i hemlighet en stund. Malin Wollin; du är demode. Nu talar vi om nagot viktigare...

/B

Kläder för singlar annorlunda än kläder för tagna?

JAAAA! ÄNTLIGEN har en smart jävel lanserat en kollektion som hjälper oss stackars singelpinglor att fånga Mr. Right. För det är exakt det vi verkligen behöver. Kläder som ska hjälpa oss på traven. Med budskap och diskreta texter på bikinin, Catch Me If You Can och Single And Ready To Mingle, så ska vi äntligen äntligen ÄNTLIGEN vinna storvinsten. Tack, Tara, för hjälpen. Nu känner jag mig genast mer säker.
Hjälp mig dö, någon./L

Fancy Schmancy och spets. Fortsättningen...

Stureplan.se snackar höstmode med modebloggerskorna. Hur kan man pasta att modebloggerskor tycker likadant och gör likadant hela tiden?

Elin Kling
Style by Kling

Vad kommer att bli mest uttjatat?
- Skulle nog säga spets.

Michaela Forni
Flest skor vinner

Vad kommer att bli mest uttjatat?
- Spets och sammet. Båda två är väldigt fina material men hypas det något för mycket blir det tråkigt efter ett tag

Agnes Braunerhielm
Agnes B

Vad kommer att bli mest uttjatat?
- Spets! He he, knappast otippat. Men det är å andra sidan rätt kul att se hur olika alla bär det.

Sofi Fahrman
Sofis snapshots

Vad kommer att bli mest uttjatat?
- Rutiga skjortor och spetstoppar. Jag har redan tröttnat och hösten har knappt kickat igång.

Sophie Rosensvärd
Sophie and the City

Vad kommer att bli mest uttjatat?
- Spetsen. Gillar den skarpt dock, så den kommer definitivt synas även på mig i höst.

Linn Gustafsson
Linns mode

Vad kommer att bli mest uttjatat?
- Spets, utan tvekan!

Frida Fahrman
Fahrmans mode

Vad kommer att bli mest uttjatat?
- Jag kommer förmodligen bli rätt så trött på spetsen, redan nu tycker jag att det börjar bli lite uttjatat. Kanske blir det bättre senare i vinter.

B & L
Fancy Schmancy - just another fashion blog
Overwhelmed by lace

/B

Sa här ska man se ut:Veckans att göra lista:

- sluta äta

/B

Jag blev lite lesbisk..

Nu förstår jag äntligen, efter alla desa  år, varför alla killar är såååå kära i Natalie Portman. Kvinnan är ju en fuckin gudinna.


/L.

Don't cha wish your girlfriend was hot like me?Don't cha?

/B

RSS 2.0