Just det ja!

Det var adressen också. http://caviargauche.wordpress.com
För att jag gillar Le Nouvel Observateur, vänsterpolitik och klasskamp samtidigt som jag är högpresterande, mitt-inne-i-systemet, juridikmaster, medelklass, prylbesatt och alltid vill se ut som Gisele.
På Caviar Gauche bloggar jag bara om kärnvapen. Och mina eskapader i nedrustingskonferensen. Samt lite annat också kanske, vi får se om det fungerar...
Tjarå.

Update

Jaja, jag har liksom inte kunnat blogga på ett tag, jag är mycket upptagen med att jobba ihjäl mig, träna inför ett halvmaraton, åka skidor hela helgerna, plugga juridik, planera bröllop, arrangera fancy parmiddagar samt dricka rödvin med kollegor på olika diplomatcocktails. Det är mycket just nu, men förvånansvärt lätt att hinna med allt faktiskt. Ibland flyter saker på ganska bra.
Men det var inte det jag ville säga. Jag ville bara påminna folk om att jag fortfarande lever (@fancyschmancyb) och att jag planerar en grandios comeback som bloggare snart. Inte på FN och jag dock, den bloggen är förlorad för alltid. Nej, jag startar nog en ny. Igen. Funderar på att köra på engelska denna gång. Har laddat ner wordpress applikationen till min iPhone och sitter redo bakom Iran's ambassadör och smygfotar hans persiska anteckningar om kärnvapen. Det kan bli en spännande blogg. Ska fila lite på den ikväll tror jag. Ett ambitiöst projekt som med stor sannolikhet kan komma att rinna ut i sanden och bli ingenting...
jaja, nu vet ni i alla fall. Snart kommer nya bloggen som kommer handla mindre om mig och mer om nedrustningskonferensen och allmänt kärnvapentjafs. Wohoo!

RSS 2.0