Herrmodeller

Runt om i världen börjar modeveckor dra igang. Det är Stockholms modeveckor, det är haute couture-modeveckor, det är herrmodeveckor, det är Paris, Milano, New York, och London's modeveckor. Man blir lite trött pa det faktum att alla ska halla koll pa allt hela tiden. Carin Wester visade upp sina grejer för allmänheten, vilket saklart ligger i tiden. Alla är modeexperter och det är plötsligt en rättighet att delta i bransch-events som visar upp grejer vi inte ska ha koll pa fören nästa ar.

Varför maste allmänheten veta vad som är trendigt om ett ar? Vad ska vi göra med den informationen? Mode-folket (de riktiga, inte bloggarna) behöver köpa in grejer, sälja in reklam i tidningar ett ar framat och behöver boka fotografer och modeller för jobb som inte syns i tidingar fören till varen. De har ingen skyldighet att visa det för allmänheten idag...

I alla fall;

Fran herr-modeveckan i Paris och Milano;


Demeulemeester


Yamamoto


Vivienne Westwood


Jag älskar det, men blir lite ledsen när jag tänker att vi aldrig kan fa se nagot liknande för dam-mode. Män kan ha distans till mode, men kvinnor maste alltid vara snygga, unga och smala.

/B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0