Gynnings blogg

Jag har ju aldrig fattat Carolina Gynnings blogg, hon verkar mest jävligt konstig som gar och träffar medium och sant hela tiden. Men nu har jag förstatt. Det är kommentarerna som är underhallningen. Herrejävlar vad jag har skrattat idag.

Läs:

-  Ha ha ha ha ha ha. Bara detta svar e ett bevis på barnslighet. Alla dessa namn carolina nämde som hon "träffar" på Ibiza har barn och familjer och festar absolut inte på skumpartyn. Du är en tant acceptera det. Du är absolut ingen ungdom längre. Väx upp bitter tant. Mvh skiiiiiit snygg tjej i sina bästa år.

Comment av anonym - fredag 27 februari 2009 @ 9:14


- maya
kommenterar:
februari 27th, 2009 at 15:34

du "snygga tjej" troooo MIG, , dom du kan få kan jag förmodligen få 10 gr om... Dom du sa må ha barn men SNÄLLA lilla gumman, kom ut i världen. Det du ser på utsidag på folk e låååångt ofrån hur dom lever för nästan alla ger ut en fin utsida.känd eller okänd, säkert även du.

-  Hej, jag undrar en sak. Får ni plats me Ibiza i röven? Stoppa upp det i arslet, Fan vilket jävla evigt ältande om den där jävla pund hålan. Väx upp för fan!!!!!!!!!!! Gäller dig med Carro och alla som skrive här.
Comment av crazy - fredag 27 februari 2009 @ 9:21

- Carro kommenterar:
februari 27th, 2009 at 14:30

"crazy" du borde ta och stanna några dagar på ibiza och formentera, skulle kanske få dej att ändra åsikt. Du skulle behöva få ta del av den energin som finns där.

- pia kommenterar:
februari 27th, 2009 at 15:17

Energi? Hahaha, ja du den energin kan du lika gärna hitta på plattan kära lilla du.

- Nu känns det som jag skulle vilja göra dig glad igen GynningPynning, när du får sådana här obehagliga inlägg som inte handlar om vårat kärleksliv, ska jag skicka en fjäril och Playboybok till min ängel så blir du kanske lite gladare.....?
Comment av Nils Petter Nilsson - fredag 27 februari 2009 @ 9:47

- Här är man förortsbrutta på 38 år med fem ungar... Tjock dessutom... Jag är jättebarnslig och kommer aldrig att växa upp... Bort med alla åldersnojor... Flirtat vilt hela sommaren med killar som jag skulle kunna vara mamma till... Kommer aldrig ge upp tron på evig ungdom...

Kram kram och stå på Dig!
Comment av Jeanette - fredag 27 februari 2009 @ 9:48  (HAHAHA. JEANETTE! But of course)

- DU AR BAST!

Dessa kvinnor ar bittra, mannen dom gifte sig med for pengar, knullar runt...Nu star rynkorna som spon i backen , efter alla somnlosa natter med skrikande ungar. Och mannen ar ute med unga, fina lilla honan........Alla fula lata kvinnor, shut the F>>K UP!

Comment av Karolina - fredag 27 februari 2009 @ 10:58


- Alla ni som går in här är värkligen lika omogna som äger denna blogg. Man märker att alla är övergivna singlar. Som aldrig fick mannen dem var tillsammans med. För att han gick och tog ngn annan pingla. Åk till Ibiza ni kanske kan bli påsatta och hemskickade av en äcklig rik fet gubbe. Carolina borde skaffa sig lite vuxen attityd, du börjar bli jävligt löjlig.^
Comment av tessie - fredag 27 februari 2009 @ 12:05

- Har du lust och tid att ge mig ett tips, du som är ute i shoppingStockholm och slår runt lite då och då?
Ska åka på medelhavskryssning om en vecka och måste ha en ny bikini... (jag har värsta gått ner i vikt, från storl. 46 till storl. 40 -jippiiii)...det kanske inte är så jättevarmt där såhär års, men det finns visst uppvärmda pooler på fartyget.
=)
Så, jag undrar -var hittar jag en bikini nu när det inte är säsong för det.
Gärna någon som bara kostar några hundra, inte några tusen.
Snällasnälla?

Comment av Lenisen - fredag 27 februari 2009 @ 12:15
 


Chanel-citat beef

Fancyschmancy vs Linn Gustavsson.

Ha!

Säsongens första guldskor

Som trogna läsare av denna blogg vet, är jag mycket förtjust i guldskor.

I ar har jag satt rekord, med första paret guldsandaler inköpta idag; 27 feb.Det känns som att det kommer bli mycket skoköp i vàr. Ojojoj.

/B

Nu sticker jag!!!

och köper kläder. Och sen ska jag bli sa där oansvarigt full pa en veckodag och vara arg och bakfull imorgon pa jobbet.

Sa här ska jag se ut ikväll;Jag skojar inte.

/B

Dagens kvinnokamp!

Jag tänker inte lägga mig i Ebba von Sydow - Linda Skugge-debatten, den far nagon annan ta. Men jag läste nagot riktigt vettigt pa en blogg jag hittade till idag;

"För det som är jävligt intressant är ju att det inte är folk med RIKTIGT viktiga jobb som koketterar med sin stressnivå. De är inte de som står med skalpellen i handen och ska operera ett cancersjukt barn, eller vaccinera femhundra ungar mot ja vad man nu vaccinerar de mot, som trycker "stressad" på visitkortet. Det är människor som säljer tidningar om fucking läppstift, som projektleder PR-kampanjer för tvättmedel eller "bara" är storchefens högra hand. De som kallar att hänga på caféer och dricka smoothies för att "ha möten"."

Det var ganska bra skrivet. I all modehysteri i Sverige, där mode numera är viktig exportvara, där mode är kultur och universitetsämne osv, sà fàr man inte riktigt säga att det bara är ytligt skit längre. Att det är fel att bry sig om nattkrämer och jeansjackor fran Monki. För da underminerar man dagens kvinnor, tydligen.

Läste för nàgra veckor sen om bloggarnas makt och inkomster och om hur fantastiskt det är att KVINNOR är de som syns och tjänar pengar pa bloggar. Inte män. Nä, för männen har nämligen bättre saker för sig. De sitter fortfarande som redaktörer pa DN och SvD och bestämmer över de riktiga nyheterna (förlàt alla "ny media"-kramare, saker och ting är fortfarande inte nyheter fören de stora drakarna erkänt dem), män sitter fortfarande pa VD-positioner och hàvar in de stora stàlarna, män sitter fortfarande pà de viktiga regeringsposterna och blir behandlade med respekt i media osv.

2009. Kvinnor far göra karriär och tjäna hur mycket pengar som helst idag. Bara det är rosa-färgat och inte stör männens sfär. Kvinnor far bli "makthavare" inom mode, PR, och tramsiga grejer, men de bör fortfarande halla sig borta fran den riktiga makten. Ibland far jag för mig att Sex & the City-karriärer inom veckotidningar och modebilagor bara är ett knep av männen för att de ska kunna behalla sina positioner. Att det har skapats en mängd nonsens-karriärer sa kvinnor ska hàlla käften och vara nöjda med sina glamourösa fika-möten, och inte lägga sig i viktiga saker.

Snart lämnar jag kontoret (där jag idag har ägnat hela dagen àt att läsa om missilförsvar och anti-satellitvapen) och gar ut och köper kläder. Da blir det modebloggning för hela slanten och inte bara velig kvinnokamp som de flesta kvinnor bara blir arga över.

/B
 

Fortfarande en värdelös jävla modeblogg

Idag har jag pa mig;

Svarta Minnetonkas boots, svart kort klänning och mörkbla kofta. Jag ser bättre ut än i gàr, men fortfarande ett jävla fashionmongo. Dock har jag bokat en weekend i Gstaad idag. Där ska jag àka skidor tillsammans med arabiska oljeshejker i gucci-overaller och äta kaviar och dricka cristal pà afterski. Det är ett par fashion-pluspoäng där.

Och efter jobbet ska jag köpa kläder och grejer. Ojojoj, vad det ska shoppas idag. Hej och hà - ökad lönenivà.

/B

Detta är en värdelös jävla modeblogg

Jag insag precis att jag inte handlat nagot bärbart pa typ hundra àr. Jag har ingenting att ha pa mig och jag hinner inte ga till affären och handla grejer eftersom de stänger sa sjukt jävla tidigt i det här landet.

Sa jag lufsar runt i mina sunkiga kontorsoutfits (idag, gradassig kjol, vit t-shirt med kaffefläckar och en jävla tanig guldbolero fran 2001 - för att "spexa till det lite") och mar lite illa när jag ser min reflektion i hissen. Helvete, ser man ut som skit förtjänar man inte att modeblogga. Jag utvisar mig själv fran denna blogg tills imorgon, da jag förhoppningsvist har hittat nagot snyggare att ha pa mig. Mer ofashion gar det fan inte att vara. Gör om - gör rätt.

/B

Fotbollsnörderi inför Inter - Man U ikväll

ägnar resten av arbetsdagen till att läsa pà om Man U.

"Så vad beror försvarssuccén på? Statistiken säger att man håller bollen mer i laget samt att passningsspelet har förbättrats avsevärt jämfört med ifjol. Förra säsongen passade Manchester United 458,5 passningar per match och 80.5% av dessa var lyckade passningar. I år är man redan uppe i 518,5 passningar per match där 83.54% av dessa hittar rätt adress!"

/B

Den där "roliga nyheten" ska nu avslöjas

För ett par veckor sen (orkar inte kolla när eller hitta länk) berättade jag att nagot roligt hade hänt. Ett härligt besked. Men jag berättade inte vad det var för nagot. Det har jag lärt mig av modebloggarna att göra. Man ska gärna ta en bild pa en shoppingpase och säga "nagot fint fick följa med hem" men inte visa vad. Eller skriva "nu har nagot spännande hänt, ni far strax veta" när de tackat ja till ett moderedaktörjobb pa Dala-demokraten eller ännu en gratistidning. Eftersom det fungerar för modebloggarna, gjorde jag samma sak.

Tyvärr glömde jag bort att följa upp, och eftersom mina läsare inte riktigt verkar bry sig, sa orkade jag aldrig berätta resten för er.

Men nu är det dags.

Trumvirvel.

Jag ska skriva en bok. Oh yeah! Dock inte en san här, eller en san här utan en bok om globaliseringens effekter pa nedrustning, vapenhandel och internationella avtal. Denna bok ska jag skriva helt själv. Med enbart mitt namn pa omslaget. Min chef försöker nämligen göra sitt team till internationella experter pa globalisering av säkerhetspolitik, sa vi fick välja vad vi ville skriva om (han tyckte inte Nicholas Kirkwoods-skor var en lämplig ide). Jag skrek ARMS CONTROL och började genast svettas av angest.

Jag kan inte skriva en bok. En bok om sant här maste ju innehalla nagot nytt, nagot vetenskapligt. Vad fan har jag att tillföra till den internationella akademiska debatten om vapenhandel och nedrustning? Jag är ju ingen expert.Men a andra sidan, 2009 är ju fan alla experter pa allt. Sa det här ska nog ga bra ända.

/B

Veckans detaljer
Kärlek i en tropisk storm

Föresten, har jag berättat att jag är kär i Robert Downey Jr?Han blev oscars-nominerad för sin roll i Tropic Thunder! TROPIC THUNDER VAR OSCARSNOMINERAD Ha! En komedi. En värdelös (although Robban spelade som en gud) komedi. Utan att han dött ocksa.
 
Tyvärr vann han inte, sa roligt skulle vi inte ha. Kär är jag ända.

/B

Twitter can kill this blog

Jag är inte säker pa att Twitter var en bra ide. Hur ska jag nu orka blogga, när jag kan skriva en mening i Twitter och vara done for the day?

I alla fall;

Beyonce pa Oscarsgalan:Gör om, gör rätt!!!!!

Ingen var snygg pa oscarsgalan. INGEN. Meningslösa beiga färger och trista modeller. Vart var Björk?

/B

Twitter!

När jag började tänka pa det, sa kändes det ganska viktigt att ha twitter ända. Sa det fick bli FancySchmancyB (i hopp om att L nagon dag kommer att börja blogga här igen och vara FancySchmancyL).

Sa, vad gör man nu da? Förutom att följa Kanye West, Tina Fey och Anna Wintour?

/BTwittra?

Jag vill ocksa twittra, och ha en liten fin ruta pa min blogg. Men jag far inte ha Fancy Schmancy som användarnamn och eftersom jag inte kommer pa nagot annat namn sa far det fan vara.

/B


Is it Friday?????

Is it?

Jag har inte en enda plan för helgen. Ingen skidakning. Ingen snowboarding. Ingen hetsig fest. Ingen parmiddag. Det känns lite tràkigt men ganska skönt ändà. Jag tror jag ska ägna mig àt att fota mycket, pyssla med mina DIY-projekt och ta det lugnt.

Eller sa gar jag ut och super mig svinfull och härjar hela natten.Jag undrar om Lindsey har nagra heta bantningtips denna vecka?

/B

This is why I like rugbyFör att det bara handlar om att fà bollen över màllinjen, no matter who's in your way.

Det är tydligen inga matcher i helgen och jag är förvànansvärt besviken. (det har nog lite att göra med att under rugby är det helt ok att börja dricka öl klockan tre och vara asfull klockan 7 och beställa in pub-mat och vara vràla "push push push". En helt underbar dag med andra ord)

/B

BOOTS!

Det som är lite tràkigt med alla dessa fäshion weeks är att alla lägger upp precis samma bilder och smygläser Style.com's recension och slänger in nàgra referenser som de snappat upp pà nàgon annan sida.
Men à andra sidan, när Rodarte och Nicholas Kirkwood visar upp sàna här skor:dà finns det inte mycket mer att göra än att skrika CRAVINGS!!! GE MIG!!!! VILL HA!!!!! I DIE!!!!!

(jag tänker mig ett DIY-projekt. De där Mästerkatten i Stövlarna-stövlarna som jag aldrig hittade. Pösiga i mocka. Och sà virar man färgad silvertejp runt hela jävla benet. Ha! Take that, Sofi Fahrman!)

Caroline och jag

Caroline pa Feber verkar tänka mycket som jag. Hon skulle trada en t-shirt, precis som jag. Hon ska klorinbleka jeans, precis som jag gjorde.

Nu tror jag inte att jag och Caroline är Fashion Soulmeets (hur sjukt är det att jag tycker att soulmeets är det roligaste ordet nagonsin, och använder det pa allvar, trots att jag aldrig i hela mitt liv har läst Linda Rosings blogg) utan det är nog mer sa att vi läser samma typ av inspirationsbloggar.

För DIY-inspiration; läs Fashion Toast, Childhood Flames, Sea of Shoes, The Foxy Man, Style Bubble, That's Just my Vibe, Kingdom of Style och en hel hög andra osvenska modebloggar som jag glömmer bort att bokmärka och bara hittar tillbaka till en gang i halvaret.

Jag vet att jag har tjatat om det manga ganger, men de flesta svenska modebloggar har för lite kreativitet och tillför inte speciellt mycket eget till mode (jag är självklart inkluderad i denna grupp). De ser ganska likadana ut allihopa och gillar Balmain och Emmanuele Alt i grupp. De letar lite "konstnärliga" bilder här och där pa Fashion Spot eller Cobra Snake, men vill mest tipsa om en ny tröja pa H&M. Det är tur att det finns nagra härliga urballade amerikaner och brittiskor som jag och Caroline kan bli inspirerade av istället.

/B

Watch me die againI die again! Jag ska köpa tva. En för varje arm.

/B

Watch out now...

Bor man i Schweiz kan man inte riktigt undvika klockor, choklad eller skidakning. Det är pretty much all there is here. Längs shoppinggatorna ligger Rolex, Omega, Patek Philippe och TAG Heuer med vräkiga racerklockor och rosa damvarianter.

Vem fan köper en damklocka? En rosa liten smal sak med glittrande stenar?
Fy fy fy. Jag har älskat herrklockor sen jag lärde mig klockan och jag och min pojkvän kan sta och hänga utanför Omegas skyltfönster och jämföra Seamasters i timmar. Men det är jag ju inte ensam om, de flesta tycker det är snyggt med en fet herrklocka runt armen. Sa vad ska jag nu hitta pa?

Digitalklockor. 80-talsklockor. Känns inte det ganska hett? I guld.I die! Jag ska köpa 5.

/B


Dagens outfit

Wes Anderson.


Fancyschmancy ADORES

Marc Jacobs A/W09.Det är helt grymt. Sa 80-tal, men typ fult 80-tal. Inte Flashdance-80-tal som kan tänkas vara snyggfult. Jag är inget Marc Jacobs fan, men är helt förälskad i denna kollektion.

/B

Fancy Schmancy lovesHervé Légers A/W09. Det är precis som A/W08, med nitar, svart och glitter. Och det är ju aldrig fel.Smycken. Armband och ringar är de nya skorna. Flest vinner!

/B

Helgen i punktform

  • De klorinblekta jeansen blev ok, och testanvändes i fredags. Mina vänner tyckte de var fula, men à andra sidan tycker de allt jag har pa mig är fult, sà jag anser att de numera är godkända.
  • Jag hade allsàng pà krogen i fredags, och genom att börja viska "you got to hold on" till ett gäng CERN-killar fick jag 60 personer att skràla hela Jon Bon Jovis Living on A Prayer tillslut.
  • Skidàkningen var helt jävla fantastisk. Nysnö är sà sjukt roligt, jag bara asgarvade hela tiden.
  • England förlorade rugbyn mot Wales. Men alla tog av sig tröjorna i slutet, sà jag var nöjd ända.
  • Jag har malat mina tànaglar svarta. Bara för att jag ville ha gothfötter en kväll
  • Inter spöade Milan och ska vinna ligan. Igen. Om vi vinner mot Man U nästa vecka vet jag inte vad jag ska ta mig till. Har fortfarande inte vant mig vid att Inter vinner.
  • Jag spàrade ur med klorinet och blekte en t-shirt och en college-tröja ocksà. Funderar pà att ha pà mig allt acid bleached pà en gàng. Dagis-revival.
  • Jag försökte bojkotta Alla hjärtans dag i lördags, genom att fokusera pà skidakning och rugby, men blev fyllehungrig klockan 10 pà kvälllen och slank in pà vàr lokala italienare för lite köttbullar och penne, och insàg försent att det spelades kärlekslàtar och delades ut rosor för fullt.

Nu är det mandag och ny vecka. Spännande!

/B


Marchesa-drömmar

Sag en annan klänning jag vill gifta mig i;Jag har alltid varit väldigt svag för gudinnelika langklänningar och Marchesa gör att jag vill klä upp mig i en svepande röda-mattan outfit varje dag.

Jag är san GLAMOUR-tönt.


När jag gifter mig ska jag fan inte bjuda 100 personer eller lägga pengar pà en äcklig marsipantàrta. Sà länge jag fàr ha en klänning fràn Marchesa med gulddetaljer sà skiter jag i resten.

/B


Dagens outfit

Keith RichardsJag har pa mig jeans pa jobbet. Ha! Sa jävla rock n' roll... Gràa jeans till och med. Jag känner mig sjukt rebellisk, och ikväll blir det bandanda, eyeliner och hundra armband (ja! HUNDRA!).

/B

Let it rain, let it rain, let it rain, let it raaaaaaaaain

Förrvirrande tankar en fredagsmorgon;

1. Jean Paul Gaultier gjorde den absolut finaste klänningen under couture-veckan i Paris i januari. Jag skulle vilja gifta mig in en san här klänning.2. Jag har precis fatt biljetter till Bruce Springsteen i Bern, 30:e juni. Det är inte sommarvärme pa Ullevi, men duger bra för i ar.

3. BäSTA SVäNGEN HöKARäNGEN!!!!!!!!!!

/B

La Clusaz

Onsdag;
 
New Snow 16 cm

Torsdag
 
New Snow25 cm

Fredag
 
Predicted Snow 10 cm

Lördag

Predicted Snow 0 cm
Om ni inte förstått det ännu har skidsäsongen här i Geneve/franska alperna gått in i sitt hetsigaste skede. Väderrapporter, snödjup och offpistkartor cirkulerar runt i våra inboxar medans snön bara faller och faller. Då och då tjuter någon "Bästa svängen, hökarängen" (denna någon är oftast jag, eftersom ingen av mina internationella kollegor eller vänner har sett Snowroller) och det filas för fullt på logos för vår interna skidklubb "Ninjas on Ice".

Ibland klagar jag mycket på Geneve och Schweiz, men oftast är det så otroligt jävla bra att bo här.

/B

Nästa fraga

Men hur länge ska man lata de ligga i klorin da?

(jag tog givetvist de snygga jeansen. That was a mistake...)

update: 21.19. Jag gav upp och slängde in jeansen i tvättmaskinen. Vi far se hur de ser ut när de torkat. Jag tar en bild och visar lite senare.

/B

Piece of advice

Innan man härjar med klorin och vatten och sant bör man ta av sig sina snuskigt dyra kostymbyxor fran MaxMara.

Doh!

/B

Veckans projekt

Eftersom "Det Stora Experimentet" fortsätter (jag ska uppdatera er, jag lovar) är jag rastlös ikväll. Min käre man är och gymmar, och jag kan inte göra nagot eftersom (a) vardagsrummet ser ut som en scen fran Dexter, da ett gäng gubbar varit här och spacklat och grejat, (b) jag kan inte kolla pa tv för den är täckt i plast och (c) jag har inte fatt nagra instruktioner av min man om vad vi ska laga för mat. What to do, what to do...

Därför tänkte jag att det var dags att äntligen klorinbleka mina jeans. Men nu har jag ett problem, ska jag ta de snygga jeansen som jag kan tänka mig att använda efterat? Eller de fula jeansen som inte spelar nagon roll om de blir förstörda?

Hmmm.

Uppdatering kommer om en halvtimme.

Tjarà

/B

Oh my god!Modeblogghumor. Bild? www.thecobrasnake.com sa klart.

Jobb-hets

Jag har sa jävla mycket att  göra pa jobbet just nu. Sa där att man har en konstant puls pa 127 och far angest av att det är tva personer före i kaffekön. Men det ska minsan lugna ner sig snart har jag hört.

Annars har jag mest angest över att jag hittade ett  par sjukt snygga skor pa Zara. Pa rea. 60%. Och alla storlekar finns, förutom min. Sant kan jag bli skogstokig över och älta i flera veckor. Hur jävla typiskt är det inte? ALLA ANDRA STORLEKAR FINNS!!!!!!

I stället finns bara hundra olika kopior av Balmain-skorna. Blä.


/B


Love to hate you

Jag läser ofta Agnes B's blogg pa Rodeo. Hon är moderedaktör (ha! 2008's mest uttjatade titel, lite som 2005's "mangsysslare") och skriver fina grejer om Margiela och Paris. Sant gillar jag.

Men sa ser jag bilden fran Stockholm Streetstyle. Agnes. Med Rick Owensstövlarna.


(bild fran stockholmstreetstyle.feber.se)

Helvete. Jag far nästan lust att hata henne. Trots att hon verkar sa himla gullig och smart. Men stövlarna är helt sjukt snygga pa henne. Sa jag ska nog hata henne ett litet tag.

/B

Rugby och jag

Jag har hittat en ny favoritsport.

Rugby.

Nä, jag skojar faktiskt inte. 6 Nations Cup drog igang i lördags och jag spenderade nästan hela helgen i en soffa pa puben, med skottar, engelsmän, waelsare, irlandare och ett gäng förvirrade fransmän. Det var skrik, hojtande, sjukliga mängder öl, muskulösa män som krambrottades, flottiga fish & chips och rafflande tacklingar.

What is there not to love?


Inför kommande helgens matcher ska jag köpa skottska rugbytröjan. Mest för att den är snyggast.

/B

Veckans detaljer
Dagens kombo

är stolen fran Acnes sammarbete med svenskt tenn. Sa jävla snygg. Tror ni jag kan diy:a en själv?


(bild fran Rodeo.net)

/B

Dagens besked i modebloggsstil

Hej kära läsare,

Nu har det minsan hänt nagot ytterst spännande. Jag kan tyvärr inte avslöja allt ännu, men snart far ni veta. 

Kramis.

/B

The City

Helvete, ALLA tjatar om the City och alla kollar pa den hela jävla tiden. Jag ville inte vara sämre och laddade ner och slängde mig i min FatBoy i guld och skulle gotta mig i värdelöst klädsnack, snygga tjejer med langa ben och ytlig GLAMOUR. Jag gillar skitserier, tvingar min pojkvän att skrika XOXO varje gang ett nytt GG-avsnitt är ute, och läser gärna chic-lit om brudtärnor och skor. Men herrejävlar vad värdelöst The City var. Jag har försökt kolla pa första avsnittet tva ganger. Första gangen stängde jag av efter 5 minuter. Veckan senare satte jag pa det igen, och tänkte "jag älskar ju skit, jag maste ju för fan kunna kolla pa 20 minuter av "reality show" som handlar om mode och New York. Nä, jag stängde av efter tio minuter.The City är precis som Paris Hilton. Jag hatar Paris Hilton. Inte för att hon är rik, bortskämd och allt sant, utan för att hon är sa fruktansvärt ocharmigt och opersonligt. Nicole Richie framstog som en karismatisk gudinna jämfört med Paris. Det är inte dumheten, drygheten och den bortskämda partyprinsessan jag stör mig pa, det är den totala avsaknaden av charm och den fruktansvärda stelheten. Jag kunde ju kolla pa repriser av Jessica Simpsons realityshow i tre timmar utan att blinka, men Paris Hiltons jävla serie och nu The City far mig att ma illa. Vem fan orkar se pa folk som inte ens klarar av att spela sig själva? Talanglösa, dumma jävlar som inte väcker en enda sympatisk känsla hos mig.

Ser inte folk igenom detta? Att det är skillnad pa skit och skit? Och det stör mig att folk inte verkar första att det finns bra skit och dalig skit. Det finns stureplan.se och sa finns det finest.se. Paris Hilton och Jessica Simpson.

Dumma jävlar.

/B

This town rips the bones from your back. It's a death trap, it's a suicide rap.

Jag är sjukt trött pa Genève just nu.Folk är sa jävla torra och meningslösa ibland. Nej, jag vill inte äta ostfondue pa lördag. Nej, jag vill inte ga pa ytterligare en parmiddag. Nej, jag skiter väl i att nagon jävla meningslös idiot fyller ar och ska ha temafest. 

Jag vill bara aka snowboard eller vara i Paris.

Jag har vardagsangest. Igen. Och jag längtar efter var och värme. Sol och vin vid sjön. Roliga människor. Skratt.

Jävla februari-misär.

/B

Veckans överskattade stilförebildCoco Chanel.

Nja, nu är det väl inte Coco's stil jag stör mig sa mycket pa, hon var en mycket välklädd donna. Men det är de där jävla citaten jag avskyr. Ni vet, de där citaten alla fashionbloggare strör runt omkring sig, när de försöker ge intrycket av att det inte bara handlar om att vara snygg.

Ni känner till;

"Fashion fades, only style remains the same."

eller

"Fashion passes, style remains."

eller varför inte nagot djupare?

"Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening."

"A style does not go out of style as long as it adapts itself to its period. When there is an incompatibility between the style and a certain state of mind, it is never the style that triumphs."

Jaja, spare me the rest. Att slänga sig med Chanel-citat gör dig lika oäkta som vita hiphopkids som gar runt och mumlar common-ryhmes om att vara real.

/B

Dagens köpT-shirt fran Better Off Dead. £39. Köptes medans jag satt och väntade pa att min chef skulle läsa igenom mitt senaste alster. Effektivisering av arbetstid?

Vad gjorde man innan internet egentligen?

/B

Pretantiös angest

Fick lite angest när jag funderade pa vilka böcker jag läst under 2008. Kom i hag typ fyra, av författare som Jan Guillou, Marian Keyes och annat meningslöst.

Därför la jag in följande beställning pa Amazon nyss.

- 1 copies of Of Mice and Men
- 1 copies of Crime and Punishment
- 1 copies of Candide

2006 fick jag för mig att jag skulle bli intellektuell och betade av en rad Dostojevskij-böcker, Kafka, och försökte mig till och med pa Sartre. Tyvärr höll det inte sa länge och sen dess har jag legat lagt pa litteraturfronten. 2009 ska bli revival-aret för min litterära sida.

Litteratur känns som en het trend i ar. Kom i hag vart ni läste det först.

/B

This was 2008 - lite för sent

Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förr? Skaffade mig ett vuxenliv, med fast jobb, lägenhet, parmiddagar och betalade alla mina csnräkningar i tid utan att klaga.


Fick några av dina vänner barn? Nä, men min syster fick barn den 2:a januari 2009, sa 2008 var aret jag förberedde mig pa att bli moster at världens bästa lilla systerdotter.


Dog någon i din närhet? Nej.


Vilka länder besökte du? Jag flyttade till Schweiz, och akte regelbundet till Frankrike, England och hem till Sverige ett par ganger.


Vad skulle du vilja ha 2009 som du saknade 2008? Jag vill vara jävligt bra och framgangsrik pa mitt nya jobb. Det förra var inte sa himla kul efter ett tag.


Vilket datum 2008 kommer du att minnas, och varför? 10 augusti var jag pa ett sjukt lyxbröllop i England. 15 november hade jag världens roligaste födelsedagsfest som eskalerade till tryckartävling, och high school-dans kl 4 pa natten.


Vart tog det mesta av dina pengar vägen? Skor, flygbiljetter och juridikstudier pa Londons universitet.


Vad önskar du att du gjort mera av? Skrattat och dansat


Vad önskar du att du gjort mindre av? Lagt tid pa newsmill.se


Hur firade du nyårsafton? Jag var tillsammans med min höggravida syster och hennes man, samt deras höggravida vän och hennes man (ingen av dem drack alkohol). Jag drack tre öl och tva glas vin och halv elva ville jag ga och lägga mig.


Blev du kär under 2008? Jag var redan kär, men jag har nog blivit ännu mer kär om jag tänker efter. Trots att han är helt jävla värdelös pa att diska.


Vilken var den bästa boken du läste? Nagon rosa chic-lit under semestern. 2008 blev aldrig nagot intellektuellt ar tyvarr. Jag läste dock Jonas Hassen Khemiris Montecore, ett ar senare än alla andra. Den tyckte jag var himla fin, speciellt den underbara fransk-svenskan.


Bästa filmen? Dark Knight och Darjeling Limited


Vad gjorde du på din födelsedag?
Drack vin till lunch och var jävligt kaxig. Men hade en hysterisk födelsedagsfest tva dagar innan.


Hur skulle du beskriva din stil 2008? Kontorsratta med avancerade ambitioner som aldrig riktigt hände.


Hur höll du dig från att bli galen? Jag kollade in det växande saldot, betalade räkningar i tid utan att svälta och tänkte att trots att nya skor inte gör mig lyckligare, sa är det ganska skönt att kunna köpa ett par stycken utan att ga bankrutt. Och försökte intala mig att karriären inte är allt.


Vilken kändis/offentlig person beundrade du mest? Karl Lagerfeld


Vilken politisk fråga gjorde dig upprörd?
Gaza, som alltid. Vapen och militären. Jämlikhet.


Vem saknade du? Mamma, pappa och syster.


Vem var den bästa nya personen du träffade? Raegan. För att hon alltid tycker att jag har svinsnygga kläder och säger det hela tiden.


Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2008? Bara för att man tjänar mycket pengar har man inte rad med allt man vill.


Vårens hetaste stilförebilder

Jag missade veckans överskattade stilförebild förra veckan, men det kommer en ny nu på onsdag. Istället tänkte jag berätta om min stil-aha-upplevelse igår kväll.

Shine a light. Scorsese gör Rolling Stones. Jag dog. Inte nog med att musiken är så fruktansvärt bra, och att man plötsligt har lust med att knarka hysteriskt och ha hundra ärr i ansiktet och plötsligt vara en jävel pa gitarrsolon, men deras kläder är fantastiska. Stilen. Utstralningen. Deras smala ben (måste börja banta. Man ska vara jävligt smal och ha ådriga armar om man ska ha en dekadent rockstjärnestil).Nu ska jag köpa en smokingjacka med glitterslag.

/B

Veckans detaljer
RSS 2.0