Veckans politik

Angaende Marcus Birros användande av ordet "elit-judism" i en rubrik pa sin blogg och de kommentarer pa detta.

Jag fattar inte (och da ska ni veta att jag är jävligt smart faktiskt). Jag föRstar verkligen inte vad Birro har skrivit och varför folk är upprörda. Han skrev ordet "elit-judism" i en rubrik, men utvecklar varken ordet eller nagot antisemitiskt tyckande i själva texten. Jag ser det inte. Vart finns det som upprör folk? Blir folk upprörda? är det bara judar som blir upprörda eller är det kristna, icke-religiösa eller muslimer ocksa? Helt plötsligt gar det en debatt genom de nätbaserade debattsidorna, och trots att jag läst alla nämna inlägg och kommentarer sa förstar jag inte alls. Det är väldigt Kafka-esque om jag far säga det. Min förvirring är total. är det nagon annan som fattar?

/B

P.S. Jag hoppas verkligen inte jag bli utpekad som anti-semitisk nu, det vore ju helt sanslöst. Jag har jobbat hela mitt liv för jämställdhet och lika rättigheter för alla. Det vore under min värdighet att tycka illa eller rent av hata ett folkslag, en religion, en hudfärg eller nagot liknande.  

P.P.S.
HAHAHA, en av personerna som skrivit inlägg in denna debatt har följade presentationstext:

Om författaren

Som medlem i Mensa sedan 13 år, har jag kämpat mot den fördumning av samhällsklimatet som utförs av de som själva titulerar sig "intellektuella", men som i själva verket bör beskrivas som "livsstilssocialister".

Fan vad tungt att han är med i mensa. i 13 ar dessutom. Nu jävlar darrar "livsstilssocialisterna".

Kommentarer
Postat av: /L

Att det har gått SÅ långt, och att vissa är så otrligt fittiga att de skriver så elaka saker om hans "döda barns ben".. Det är något med anonymiteten på Internet som frammanar de värsta sidorna hos folk. Skäms!

2008-10-27 @ 13:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0